• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

WORKING Wiwit 1998

Ningbo Fenghua Aootan Sanitary Ware Co. Ltd punika spesialis ing prodhuksi kualitase padusan lan aksesoris padusan karo pengalaman luwih 8 taun. Kita pitados bilih kita duwe siji saka kualitas dhuwur-paling, uga-dibangun lan mawiyar pamilihan aksesoris jedhing ing kabeh donya Aootan. Iku pilihanipun becik kanggo hiasan omah-omahé modern, hotels lan komersial bangunan.

 

We are pakurmatan lan welcome kanggo ngasilaké produk layanan OEM / ODM kanthi kualitas dhuwur lan competitive price karo layang cepet. Aootan iku cumadhang kanggo muter peran mbiyantu bisnis. Hubungi kita kanggo golek cara kita pengabdian kanggo customer kepuasan bisa mbantu entuk asil sing paling apik ing kualitas lan untung.

Tampilan Online Chat!