Wall Saluran Model W2 - China Ningbo Fenghua Aootan Sanitary
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Wall Saluran Model W2

Short Description:


  • Potongan: 15-35 USD
  • Min.Order Quantity: 50 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Set / Sets per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: Western Union Paypal, L / C, T / T,
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    jeneng Product ne saluran linear
    Material 304 stainless steel (316 opsional)
    lumahing grate padusan saluran / lantai Drian
    jinis grating Welasan anyar desain fashion / adat-digawe ditrima
    Base outlet sisih, outlet ngisor, fungsi deodorant, instalasi sisih swing (opsional)
    Warranty 5 taun
    Size: outlet sisih, outlet ngisor, fungsi deodorant, instalasi sisih swing (opsional)
    packing dawa: jembaré 300-1500mm: dhuwur 70mm: 67mm
    Certification CE
    Luwih saka 20 pola sampeyan milih
    Deodorant karo siphon luwih gampang kanggo ngresiki
    Adiusting kaki kanggo gampang instalasi (opotional), instalasi tartamtu

    xqy000001xxxxx

     

    xqy0000002xxxxxxx

    Packaging & Shipping

    1.Accessory

    image0031

    2.Packing

    image0051

    3.Shipping

    image0071

    Informasi Company

    image0091

    Layanan kita

    Apa milih Aootan Sanitary?

    1. kita pabrik, luwih saka 7 taun pengalaman ing prodhuksi  STAINLESS STEEL  padusan linear saluran.

    2. 100% dites ing pabrik lan njamin bahan mentahan SS304, supaya karo SS316 ditrima.

    3. Professional R & D grup kanggo kurban  layanan OEM & ODM.

    4. Professional Team Sales kanggo kurban layanan paling apik kanggo pelanggan, nggawe bisnis gampang.

    5. Produsèn Wikipédia lan specialized kanggo gawé kualitas kualitase.

    6. konsep Kita kerjasama iku  layanan pisanan, customer tansah utomo , ora layanan paling apik saka kita, nanging tansah luwih apik saka sadurunge.

    7. We are looking nerusake kanggo ing sesambetan bisnis long-term karo pelanggan.

    9. Kita tak certificate CE karo saluran linear.

    10. Kita janji  5 taun babar pisan kualitas ing SS part.

    11. Aku bocor test kanggo kabeh kualitase kita lan njamin kabeh wong sing sampurna ing welding.

    12. We are looking for kerjasama AA, kita supplier A lan sampeyan customer A kita.

    13. pesenan Sample bakal ing 7days, lan pesenan normal bakal ing  25-35days.

    image011

    Express beda:

    image014

    FAQ

    Carane nginstal?

    image016

    1.Materiral: 304/316 stainless steel.

    istilah 2.Payment: 30% T / T ing advance, imbangan marang salinan B / L.

    3.Packing rincian: dikempalken karo kothak putih / kothak werna, lan enem utawa wolung cartons ing pallet kayu ..

    4. Aku  OEM / ODM  layanan , welcome hubungi karo kita pitakonan.

    HTB1lyYOIXXXXXXwXXXXq6xXFXXX8


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!