• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

Aootan Saniter Ware Co., Ltd, jadi duanana produsén sarta distributor produk Saniter kami nyadiakeun kualitas luhur wangunan & plumbing suplai kaasup grates runtah lanté spesialis pikeun konsumén ritel na dagang, nu nyadiakeun industri Saniter ku rentang unik sarta kualitas produk di harga katuhu.

Éta ku Platinum steel Steel tur asalna dina jumlah agung variétas drains, anu kaasup drains pancuran, saluran pancuran, lanté drains, drains mandi, douchegoot, duschrinne, pancuran channel solokan, caniveau de douche, lombang solokan, drains linier, quattro linier solokan ... produk kami geus dipaké di imah, hotél, kolam renang ngojay ... na maranéhna ogé salable sakuliah Australia, Éropa, AS jeung saterusna. Ku kituna naha anjeun completing a renovasi mandi leutik, pilari drains pancuran, éta bakal jadi sasaena nganggo drains.

Urang warmly ngabagéakeun para nasabah datang ka negotiate bisnis kalawan kami.

fasdf


WhatsApp Online Chat!