Témbok solokan Modél W2 - Cina Ningbo Fenghua Aootan Saniter
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Témbok solokan Modél W2

Pondok Description:


  • FOB Harga: 15-35 USD
  • Min.Order kuantitas: 50 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Siapkeun / susunan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: Western Union PayPal, L / C, T / T,
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Ngaran Produk mandi solokan linier
    material 304 stainless steel (316 mangrupa pilihan)
    beungeut ngilu pancuran solokan / lantai drian
    tipe Grating Puluhan panganyarna desain fashion / custom-dijieun ditarima
    dasar outlet samping, outlet handap, fungsi deodorant, instalasi samping ayun (pilihan)
    garansi 5 taun
    ukuran: outlet samping, outlet handap, fungsi deodorant, instalasi samping ayun (pilihan)
    pak-pakan panjangna: lebar 300-1500mm: jangkungna 70mm: 67mm
    sertipikasi CE
    Leuwih ti 20 pola pikeun anjeun milih
    Deodorant kalawan siphon téh leuwih gampang pikeun ngabersihan
    Adiusting kaki pikeun instalasi gampang (opotional), instalasi husus

    xqy000001xxxxx

     

    xqy0000002xxxxxxx

    Bungkusan & pengiriman barang

    1.Accessory

    image0031

    2.Packing

    image0051

    3.Shipping

    image0071

    Émbaran parusahaan

    image0091

    Layanan kami

    Naha milih Aootan Saniter?

    1. kami pabrik, leuwih ti 7 taun pangalaman dina ngahasilkeun  steel baja  pancuran linier solokan.

    2. 100% dites di pabrik jeung assure bahan baku anu SS304, urutan kalawan SS316 téh ditarima.

    3. Profesional R & D group nawarkeun  layanan OEM & ODM.

    4. Profesional Tim Penjualan nawarkeun layanan pangalusna ka konsumén, sangkan anjeun bisnis gampang.

    5. produsén dikelompokeun sarta husus pikeun ngahasilkeun kualitas luhur drains.

    6. konsép kami gawé babarengan nyaéta  layanan heula, customer salawasna foremost , teu layanan pangalusna ti kami, tapi salawasna hadé ti méméh.

    7. Kami ningali maju ka hubungan bisnis jangka panjang jeung konsumén.

    9. Urang ngagaduhan sertipikat CE jeung solokan linier.

    10. Urang janji  5 taun jaminan kualitas on SS bagian.

    11. Urang bocor test pikeun sakabéh drains urang jeung assure sakabéh éta téh sampurna dina las.

    12. Kami pilari kerjasama AA, kami supplier A anjeun sarta anjeun customer A urang.

    13. pesenan Sampel bakal di 7days, sarta pesenan normal bakal di  25-35days.

    image011

    express béda:

    image014

    FAQ

    Kumaha carana install?

    image016

    1.Materiral: 304/316 stainless steel.

    istilah 2.Payment: 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

    3.Packing rinci: dipak kalayan kotak bodas / kotak warna, jeung genep atawa dalapan cartons dina Usuk kai ..

    4. Simkuring do  OEM / ODM  jasa , ngabagéakeun ngahubungan kalawan kami sual sagala.

    HTB1lyYOIXXXXXXwXXXXq6xXFXXX8


  • Saméméhna:
  • Hareup: